fredag 18 juli 2008

En ny stjärna är född!

Här och nu tar vi oskulden av denna blogg (haha, blir nästan som en trekant!)

Förväntan ligger i luften med ett sting av prestationsångest. Hur långt kan det gå? Kanske blir det en bok... Vi vill roa och dela våra toppar och dalar med de som är intresserade, men även med varandra eftersom livet har en tendens att ofta gå på högvarv.

Ikväll har vi provat en ny maträtt. Resultatet blev att en viss familjemedlem (Alfons) gärna hade druckit direkt ur yoghurtpaketet för att stilla hettan. Resterande njöt av måltiden. När det avslöjades att det skulle bli efterrätt lyste ögonen på Alfons likt en 5-årings.
Vi saknade dock vår Sam som befinner sig utomlands med Bo. Hoppas för allt i världen att hon instämmer i vår idé att skapa denna blogg!

I tisdags var den enda dagen på hela vår semester som alla fem familjemedlemmar kunde träffas tillsammans. Vår Alfons kommer att befinna sig långt borta en längre tid p.g.a. sitt arbete. Vi håller tummarna för att det ska gå vägen!

På söndag drar Princess, Selma och Plupp till Öland för en veckas semester i hyrd stuga. Vi hoppas på sol, bad och ögongodis! Vi får hoppas att vi inte går varandra på nerverna... Men som tur är ansluter Sam på torsdag med sin energi och vishet :) Om någon har tips om vad man ska se och göra på ön är det välkommet! Vi har lovat varandra hurtiga morgonpromenader, får hoppas att Falcor är med på noterna.

Lite småtrötta hälsningar från
Princess och Plupp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar