söndag 10 maj 2009

Déjà vu

Det är helg, vi är hos Sam och det är procenttecken på flaskorna som vi dricker ur, inte minst det är väldigt trevligt.

Men det finns några tecken på déjà vu.
Jag har hål på min strumpa. På samma ställe som igår och dagen innan det faktiskt. Jag undrar om det är déjà vu eller om jag är dålig på att byta strumpor. Inbillar mig att jag inte är så osmart att jag tar samma strumpor som dagen innan då jag duschar varje morgon och så sover jag ju heller inte med strumpor. I så fall skulle jag göra ett aktivt val att faktiskt ta på mig samma strumpor som dagen innan. Inte nog med att strumporna från dagen innan är använda, de hade ju faktiskt ett hål också. Teori nummer två är att ett troll bor i mina skor och faktiskt äter mina strumpor under dagen. Teori nummer tre finns ännu inte, alltså jag kan inte förklara varför ett tredje par av mina strumpor har hål på precis samma ställe. Förslag välkomnas med öppen famn.

Ytterligare tecken på déjà vu, vi är hos Sam och av familjemedlemmarna är det bara Selma och Sam här. Var är resten av familjen? Ska det verkligen vara så här? Har visserligen pratat med både Princess och Plupp via givna medier. Länge leve den som uppfann mobilen och må den människa som uppfann videosamtal få evigt liv. För all del låt oss helgonförklara den människa som gjorde en mobil med videosamtalkamera på baksidan. Hur tänker de att man ska kunna se den man pratar med samtidigt som man filmar det man själv tittar på? För att citera Cornelis "...jag bara undrar..."

Sliver kallar, möjligtvis att det är Silvia som kallar jag har slutat höra skillnad. Vi kan säga att det är mörkret som kallar. Natten kallar...

Fred på jorden.
- Sanna

P.S Drinkkväll åt folket!

1 kommentar:

  1. haha,sliver kallar er alla och här på trinkenklubben är det bara jag kvar. Bara lilla jag, jag som ska upp och jobba. Tack för ikväll alla som var här och ha det så kul där ut i natten.

    SvaraRadera