tisdag 7 april 2009

Vill ändra bloggen lite

Har ett fråga, varför får vi inte visa ansikten eller använda våra riktiga namn i vår blogg. Skulle vilja ändra på det..vem är med mig??Tycker att foton ibland kan säga mer en tusen ord. Vem försöker vi skydda och mot vad?? Självklart ska man överväga vilka foton som läggs ut och vad man skriver om folk, men vi är väl alla begåvade med sunt förnuft eller? Nu vill jag ha era åsikter tack! Kram från Sam (än så länge...)

4 kommentarer:

  1. det var ju för att vi skulle kunna skriva om personliga saker även om vår vän alfons är en ofentlig person. men om det inte känns aktuellt längre så spelar det mig ingen roll. måste nog va alfons som får bestämma tycker jag... kram PlUpP

    ps. sen är det ju kul om den (bloggen) är lite mer aktiv än vad den varit... oftast har det inte hänt nåt här -även om det har gjort det i nåns liv! (en liten pik till princess o hennes hemliga bil =))

    SvaraRadera
  2. jag tänkte att det är lättare och roligare att kunna ev. visa vad man har gjort...även lättaare att bara skriva av sig lite...
    Men men vi får se hur det blir..
    /Sam

    SvaraRadera
  3. Jag håller med om att det skulle vara lite trevligt att kunna lägga ut bilder som visar lite mer, typ ansikten. Kan ju inte göra så mycket. Behöver ju inte lägga ut kort på Alfons om hon inte vill det. Ang. namnen tycker jag att det är lite kul med våra påhittade, fingerade. Har blivit lite "vår grej".

    Bara för den där piken från Plupp ska jag nu skriva ett inlägg!! :)

    /Princess

    SvaraRadera
  4. Det är okej för mig, vi kan vara offentliga om vi vill. Inklusive jag.

    SvaraRadera