tisdag 10 februari 2009

Och till fjällen bar det av..







Hahahaha...ungefär så har det låtit hela resan. Folk är ju inte kloka och väl är det. Första kvällen var vi en sväng på afterskin, det liknade ett barnkalas med alla barnfamiljer och så vi...tur att vi åkt upp för att umgås med varann för det blev ingen mer afterski, bara duringski i toppstugan..
Första kvällen skulle alla basta utan krulltottis, där satt vi i bastun och helt plötsligt dyker hon upp i en prickig baddräkt något för stor och posar gärnet, stort HAHA utlöstes. Att hon var på G med skrapan och gjorde snyggaste vurpan fick att skratta ännu mer. Tur att kroppen var lite bedövad annars hade hon nästan dött. Två dagar senare kom hon ner till bastun i samma baddräkt och hjälm..Silvia skrek till folk brevid "akta så hon inte biter nån"!!!Hahaha Hon är för rolig den kvinnan..
Glenna var även han på G denna kväll eller varje kväll förresten, han är ju inte klok någonstans. Just första kvällen valde han att snapsa skeppetvodka och säga nastrovja efter varje...som småbarns far är han kanske inte så van vid det för han blev liggande hela förmiddagen nästa dag. Han fick i uppgift att fixa glöd i öppnaspisen till korvgrillning. När vi kom tillbaka till lunch var hela stugan rökfylld, grannen hade varit där och frågat om han behövt hjälp och brandvarnaren tjutit då och då. Spjälet var visst lite mysko... Allt luktade rök efter det men man vande sig efter ett tag.
Glenna höll även i underhållningen tror jag för vi fick se flera klockrena uppträdanden. Ett började med att alla höll konsert genom att slå och dunka på olika saker i takt till en låt...sen blev det enmansshow av Glenna. Han kan vara min nya idol.
Ni skulle hört boken han började skriva om resan, roligaste jag hört.
Knutten var även han i gasen, en kväll hade han trollerishow, en annan kväll var han mannen med chokladpudding överallt..
Nu undrar ni säkert om vi åkte skidor överhuvudtaget. Det gjorde vi massor...är helt mör i kroppen, var lite tråkigt att åka hem när man precis kommit igång ordentligt (tar ett tag när man inte åker så ofta). Det snöade varje dag så vi hade fin nysnö att åka i. Tyvärr var inte solen framme nått särskilt men nysnön kompenserade det tycker jag..









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar