onsdag 27 augusti 2008

Bosse bus (Till Bengan)

Nu har domen kommit... Efter besök hos doktorn har vi fått reda på att Bosse tyvärr är halt på både vänster fram och bak. Det kommer inte ske några fler behandlingar. Men planen är nu att han ska få gå som promenadhäst med lätt arbete på schemat.

Ibland är livet hårt och orättvist. Vi kan inte veta vad som väntar oss. Men hur svart och tung denna dag än är måste vi gå vidare och göra det bästa av situationen. Framför allt med tanke på Bosse. Att äga ett djur är ett otroligt stort ansvar, vi är ansvariga för att de ska få ut det absolut bästa av varje dag. Och vad får vi tillbaka? Tonvis av kravlös kärlek som aldrig tar slut! Så är det och det får vi inte glömma bort.

Så Bengan, om du läser det här, ge inte upp! Bosse vet att du älskar honom över allt annat på hela jorden och han litar till hundra procent på dig. Det finns ingen annan som känner honom bättre än du och du kan se när han är lycklig eller inte. Hans högsta önskan är att få vara med dig och Pegasus så länge det bara går och det ska vi hjälpas åt med. Jag finns här för dig och jag kommer att gör allt för att Bosse ska bli världens bästa promenadhäst!

Princess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar