fredag 29 augusti 2008

Ytterligare en dag på jobbet med Selma.

Det är fredag. Sitter på jobbet och väntar på lunchen. Idag har vi tvingats beställa lunch till jobbet då vi konsekvent vägrar äta av den lunch som serveras på bottenvåningen i huset och ingen av oss ska nog köra bil.
Fredag som sagt. Bestämde igår att alla fredagar är hemvändardagar, dvs alla som har möjlighet ska jobba på kontoret. För att locka hem några fler ska vi bjuda på frukost, jobbet pröjsar. Toppen. Bara att åka iväg och handla, lämna kvitto och vänta en månad så kommer pengarna tillbaka.
I snart sex månaders tid har herr Färglad lovat att bjuda på något gått. Idag var alltså dagen kommen. Ankleverpaté och en flaska Chateau Joly. Det blev 1,5h alldelees utsökt frukost denna fredagmorgon. Det är vinet som ställer till det för oss nu så vi har beställt pizza som ska levereras kl. 12,33. Ytterligare fem minuters väntan innan frossan fortsätter. Sedan kanske det är dags att debitera lite idag också....

Avslutar med en bild, halväten ankleverpaté och det mycket goda vinet. Ska kanske tilläggas att alla hierarkier deltog på denna frukost.





Over and out.
Peace.
/S

2 kommentarer:

  1. Är det verkligen gott med anklever?
    Arbetar ni något på erat jobb?

    Två frågor från Sam

    SvaraRadera
  2. Tro det eller ej, men det händer att vi jobbar. Förra veckan jobbade jag faktiskt närmare 40h. Då räknade jag faktiskt bort tiden med ankleverpatén, som för övrigt faktiskt är gott. Ni åt dålig ankleverpaté bara. Så det så.
    /S

    SvaraRadera